Megjelenések

Hokuto no Ken: Raoh Gaiden Gekitou-hen

Cím: Hokuto no Ken: Raoh Gaiden Gekitou-hen
Angol cím: Fist of the North Star: Raoh Side Story Fierce Fighting Arc
Japán cím: 真救世主伝説 北斗の拳 ラオウ伝 激闘の章
Egyéb cím(ek): Shin Kyuuseishu Densetsu Hokuto no Ken Raou-den Gekitou no Shou
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 1
Szezon: -
Típus: Movie
Besorolás: R - 17+ (violence & profanity)
Forrás: Manga
Értékelés: 10/7.58
Studió: [TMS Entertainment]
Producer: [Toei Animation]
Kiadó: [Discotek Media]
Téma: [Martial Arts]
Műfaj: [Action], [Adventure], [Romance]
Egyéb Műfaj: [Shounen]
Explicit Műfaj: -
Fordította: [Feed the Geek]

Leírás:

Shin és Souther elbukott. Már csak két dolog állhat Raoh útjába ahhoz, hogy övé legyen a totális egyeduralom: az utolsó Nanto generális vezette város és természetesen maga Kenshiro. Ennek megfelelően a könyörtelen hadúr seregei élén megindul a Nanto erőd felé, ám még nem is sejti, hogy a generális fémmaszkja alatt a szeretett Yuria meseszép arca rejtőzik. A lány viszont tudja, hogy csak Kenshiróval együtt lesznek képesek megállítani a dühöngő óriást és vérszomjas légióit. A végső ütközet és a hosszú évek óta várt találkozás hamarosan bekövetkezik...

Az egész mozi nem is szól tulajdonképpen másról, mint Raoh és Kenshiro párbajáról, ami persze nem szimpla küzdelem, hanem egyfajta tanítás és önfeltárás is. Raoh újra megismeri a félelmet és a szerelmet, és évtizedek óta először újra könny fakad a szemeiből. Kenshiro számára újra felvirrad a remény, hogy láthatja a szerelmét, és nemrég elhunyt idősebb fivére, Toki szelleme is új erőt ad neki. Minden adott tehát az animék történetének egyik legnagyobb és legmeghatóbb párviadalához, ahol valójában nem is rossz küzd a jóval, hanem két kőkemény férfi csap össze a maguk eszméiért és azért, hogy eldöntsék, hogy van-e erősebb a legerősebbnél.

Nem is ragozom tovább a dolgot: ezt látni kell. Minden porcikájában hozza az eddig megszokott magas színvonalat. Látványos, hangulatos és Yuki Kajiura zenéje még mindig gyönyörű. Fist of the North Star rajongók még véletlenül se hagyják ki!

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 4 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 27
Jellenlegi verzió: 6.1.6